Sihirbaz Dünya

02.10.2013 16:11

Uzun zamandır yaptığım gözlem ve araştırmalardan birinin sonucunda vardığım virgüllerden biri Dünyanın en sağlam büyücülerden biri olduğudur..

İnsanların çoğu Dünyaya bağlı olmadığını düşünür yada iddia eder.. Oysa iş öyle değildir.. O kadar muazzam bir şekilde göz bağlar ki.. Gizli ilim gezginleri bile yolda belli bir mesefaye varana kadar dünyaya bağlı olduğunu fark edemez..

Rüya aleminden başka hayatın boyunca yaşadığın her oluşum dünyaya aittir.. Bunlar kötü olabileceği gibi iyi olaylarda olabilir.. Şimdi iyice düşün.. Bir sevgilin olduğunda ve sen ondan ayrılana yada ayrılmak zorunda kalana kadar o kişiye ne kadar bağlı olduğunu tahmin bile edemessin değil mi..? Ayrılınca onu ne kadar sevdiğini fark eder ve dertlere gamlara düşersin.. Peki, şimdi sana soruyorum Dünyadan ayrılmadan ona ne kadar bağlandığını nereden bilebilirsin ki.. Şimdi Ölüm anından neden korktuklarının bir kısmını anlamışsındır.. Sonra sevdiğinden ayrılan kişi keşke ölseydim de ayrılmasaydım yada hiç tanımasa idim demeye başlar.. Yeniden baştan başlamak ister.. Bu sadece dünyada yaşadığın bağlardan sadece birisi geriye kalan dünya işlerini, makamları ve mevkileri sen kendin hesap et..

Ve dikkat ettiniz mi bilmem.. Lakin, Sevdiğinden ayrılan kişilerin sözleri Cehenneme atılacakların sözleri ile benzerlik göztermektedir.. Bahsedilen ateşlerden biri bu ateş de olabilirmi..Bu nedenle yalnızlık ve kendini dinlemek önemlidir.. Geçmişine dön bir bak.. Düşünmekden ve aklına gelmesinden dahi korktuğun ne kadar olayın var.. Kabirde ne olacağını bir düşün.. Yalnız kalacaksın ve düşünmeye başlayacaksın.. Dünyada iken hala bir şansın var.. Korkma kendinle konuş.. Sonra gönülden ALLAH a yakar ve af dile.. Bırak kalbinin asıl sahibi olan ALLAH.. Seni yaratan ona sahip olsun.. Haydi aç kalbini ALLAH a.. Unuttun mu yada dünya gözünü mü bağladı.. Sevdiklerinden önünde sonunda ayrılacağını biliyorsun zaten.. Oysa ayrılmayacak gibi yaşıyorsun.. Şimdi anladın mı biraz da olsa dünyanın nasıl göz bağladığını..

Sanki elinde olanlar seninmiş gibi sahipleniyorsun.. Sanki tek yaşayan senmişsin gibi diğer insanların duygu ve düşüncelerini hiç umursamıyorsun.. Sev diyeceğim karşılıksız.. Lakin, sevgiyi yaratan da ALLAH.. Amaç, yaratılmışlar olmadığından sevgide yaratıldığından sevgide olamaz..O zman tek bir seçeneğin kaldı.. Ne duruyorsun ki.. Teslim ol ve SECDE ET..

Selam, Sevgi ve Saygılarımla Kamarun